Monday, July 28, 2014

Koirapuistossa.

Jee, kerrankin voin sanoa, ettei poju oo kasvanut hetkeen - korkeutta ainakaan. Tuoreimmat mitat on sama 53cm ja 20kg, massakausi menossa siis. Toki noi korkeudet tulee mitattua aina silleen pikaisesti, että voi olla turkkilisä joskus mukana.

Käytiin tänään heti aamusta pienemmän taaperon ja koiran kanssa koirapuistossa. En oo suuri koirapuistojen suosija, mutta koska semmoinen tuossa lähellä on ja rauhallinen ajankohta, niin käytiin vähän katsomassa miten Rafi viihtyy. Taaperokin kulki näppärästi kantorepussa selässä.





Täytyy kyllä sanoa, että kyllä se vaan komistuu päivä päivältä. Ja tummuu!

Hyvin on tokoilutreenit liinan kanssa toimineet, kun vapaanakin Rafi kulki pitkän aikaa vierellä tai vain muutaman metrin päässä. Sai ihan kunnolla innostaa, ennen kuin poju tajusi alkaa juosta ja voi niitä onnen loikkia pitkin poikin. Kivan mettäissäkin tuo läheisin koirapuisto, kauempana on vähän isompi, pitää sielläkin varmaan käydä.

Toivon, että nää aamut olisi puistoissa jatkossakin rauhallisia, niin tulisi käytyä ihan mielellään. Ei mulla sosiaalistamista tietty mitään vastaan ole, mutta aristelen huonoja kokemuksia, koirapuistoissa kun ruukaa käymään myös sinne sopimattomia tapauksia.





No comments:

Post a Comment